Na zagrebačkom sajmu nastupit će i brzorastuća turistička grupacija iz Austrije – VAYA Group, poznata po vrhunskom dizajnu vlastitih smještajnih kapaciteta

VAYA Group je osnovana 2008. godine i najveća je austrijska hotelska grupacija u alpskoj regiji. Sjedište joj je na širem području Innsbrucka. Cilj tvrtke je ponuditi prepoznatljiv smještaj u alpskoj regiji. Prvu kuću u Kaprunu, Salzburg, slijedile su mnoge druge, a danas Grupa VAYA upravlja s više od 20 kuća na vrhunskim lokacijama poznatih planinskih sportskih destinacija. Svima je zajednička ne samo odlična lokacija, već i nepogrešivi VAYA dizajn. Toplo drvo, fina koža i staklo karakteriziraju stil ekskluzivnih planinskih kuća, luksuznih penthousa, šik apartmana, pojedinačnih apartmana i soba.

Pod krovnom markom VAYA Group, smještajem se upravlja kao VAYA Resorts, VAYA Apartments, VAYA Unique i VAYA. VAYA Bar & Grill à la carte restoran poslužuje kulinarske delicije napravljene od svježih lokalnih namirnica i kreativne koktele, a mnogi objekti imaju i vlastite wellnesse. Oni nude različite razine pogodnosti ovisno o veličini i lokaciji. Tijekom sljedeće tri godine, portfelj će se povećati na 50 VAYA objekata.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)