Ljubav prema zimskim radostima, snijegu i skijanju u agenciji Ban tours se rodila 1994. godine. Ljubav se dogodila pri samom osnutku tvrtke i od tada traje nesmanjenom žestinom.

Tijekom skoro 3 desetljeća školu skijanja Ban tours pohodio je veliki broj polaznika. Oni su danas i sami roditelji i s radošću uključuju svoju djecu u školu skijanja koju su i sami pohađali. Škola skijanja dostupna je u Kronplatzu, Sillianu, Matreiu, Kalsu i Gerlitzenu. U suradnji s partnerskim školama skijanja ponuda hrvatskih škola skijanja se proširuje i na dodatnih 5 destinacija u Austriji odnosno Italiji.

S ciljem unapređenja usluge i ponude Ban tours je kroz svježe kadrove obnovio, te višestruko povećao svoju skijašku ponudu. Kompletna skijaška ponuda s cjelovitim informacijama sada je dostupna kroz jednostavnu web stranicu. Specijalisti za skijaške aranžmane stoje na raspolaganju svima zainteresiranima.

Agencija u brojkama

Ako govorimo u brojkama ponuda bi izgledala ovako: 28 godina povjerenja, mogućnost obročnog plaćanja do 12 rata, first minute popusti do 20%, ponude u 5 zemalja, u više od 30 skijaških destinacija i u više od 150 smještajnih objekata.

Kompletnu skijašku ponudu možete pogledati na. www.skijanje.eu a za više informacija obratite se u poslovnicu Zrinjevac 1 u Zagrebu, poslovnica@bantours.hr ili nazovite 01 48 81 80

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)