Dobrodošli na Golte, zimsko sportsko i turističko središte s više od pola stoljeća tradicije

Skijalište Golte nije samo destinacija za skijaše, već moderno zimsko sportsko i turističko središte u kojem ćete pronaći sve što vam je potrebno za odličan zimski odmor.

Na skijalištu je u ponudi smještaj s 4 zvjezdice u Wellness hotelu Montis s luksuznim wellness centrom i bogatom gastronomskom ponudom. Zimske aktivnosti su u neposrednoj blizini hotela, a osim skijanja tu je i sanjkanje i ostala zimska zabava.

Skijaške staze na skijalištu Golte?

Skijalište Golte ih imaju više od 12 kilometara! I bez obzira na vaše skijaško iskustvo, pronaći ćete staze prikladne za sve – od početnika do iskusnih skijaša.

Najveća inovacija nadolazeće sezone je izgradnja dvije potpuno nove četverosedežnice – Smrekovca i Starog Stanija. S njima će kapacitet skijaške infrastrukture biti povećan za čak 1000 skijaša više na sat! To znači manje čekanja u redu i više vremena za jurenje po bijelim padinama i uživanje u prekrasnoj zimskoj idili. Sustav umjetnog snijega osigurava optimalne snježne uvjete tijekom cijele zimske sezone, bez obzira na vremenske uvjete. Zato su Golte dostupne skijašima tijekom cijele zime.

golte

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)