Hotel Goldried jedan je od najljepših hotela u Alpama. Objekt se nalazi u Nacionalnom parku Hohe Tauern na šumovitom brežuljku s fantastičnim pogledom na Matrei u Osttirolu.


Na zagrebačkom sajmu skijanja predstavit će se i mnogima znani hotel Goldried. Sve prostrane i svijetle dvokrevetne sobe i apartmani ovoga hotela, imaju ili terasu ili balkon s kojih možete uživati u prekrasnom panoramskom pogledu na planine. Svi apartmani imaju ormar za sušenje opreme vlažne od snijega i vlastitu saunu za opuštanje i rekreaciju mišića nakon cjelodnevnog skijanja.

Zašto izabrati baš Goldried

Ono što valja istaknuti, a što će zasigurno mnogim skijašima biti presudno pri izboru ski destinacije, je da u hotel Goldried možete doslovno uskijati. Ujedno, skijalište na kojem je hotel smješten ima vrhunsku infrastrukturu i najveće je u Istočnom Tirolu. A informacija koja će biti važna svim roditeljima je da njihova djeca od 6-18 godina mogu koristiti skijaške karte uz popust od 50%. I ne zaboravite činjenicu da je osim klasičnog skijanja i skijaško trčanje u Istočnom Tirolu iznimno popularno (i zdravo).

hotel Goldried

Suvremena infrastruktura

Ovo su samo neke od prednosti koje vam pruža zimski odmor u hotelu Goldried. Skijalište Großglockner, najveće je povezano skijaško područje u Istočnom Tirolu. Sa 17 najsuvremenijih žičara i 44,6 km skijaških staza. Skijalište vodi ljubitelje skijanja na više od 2600 metara nadmorske visine. Niz dolinu možete birati stazu na kojoj će i početnik i skijaški profesionalac pronaći izazov. Nalet adrenalina pri tome i običan dan pretvorit će u doživljaj. I konačno, uskijavanje gotovo u vlastitu hotelsku sobu na samom kraju staze pod motom “Što se dogodi u Muhbaru, ostaje u Muhbaru” pravi je must try moment.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)