Poznato je da je Jahorina jedna od najomiljenijih zimskih destinacija u regiji i šire. Sa svojim predivnim stazama i bogatom ponudom za ljubitelje zimskih sportova, Jahorina se može pohvaliti izvanrednim uvjetima za zimske sportove tijekom cijele zimske sezone.

Prosječan broj snježnih dana kreće se između 120 i 150, što više nego dovoljno za uživanje u zimskim radostima. S kapacitetom od 32.000 skijaša na sat, Olimpijski centar Jahorina može primiti veliki broj ljubitelja zimskih sportova i osigurati im brzu i ugodnu skijašku vožnju po atraktivnim stazama.

Skijalište Olimpijskog centra Jahorina ponosi se s impresivnom duljinom od 52 kilometara skijaških staza. Skijašku infrastrukturu čine tri šestosedežnice, jedna dvosedežnica, tri ski lifta te tri pokretne trake. Time se osigurava brz i učinkovit prijevoz skijaša duž cijelog skijališta. Dodatno, dvije gondole, od kojih jednu potpisuje moderni talijanski dizajn tvrtke Pininfarina, pružaju udobno i atraktivno iskustvo vožnje.

Osvijetljene staze skijališta dugačke su 11,8 kilometara što noćno skijanje čini izuzetno atraktivnim. Tu su i pješačke staze za sve one koji žele istraživati prirodu. Na samom vrhu planine izgrađeno je impresivno umjetno jezero kapaciteta 75.000 kubičnih metara, koje prirodnim padom osnježava skijaške staze Olimpijskog centra Jahorina.

Jahorina planina je poput otvorenog zagrljaja prirode, spremna da dočeka svakog gosta sa svojom ljepotom i raznovrsnim mogućnostima za uživanje. Ona vas čeka na mjestu gdje se stvaraju najljepše uspomene i uživa u najluđoj zimskoj avanturi.

jahorina

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)