Krvavec je iznimno planinsko središte u Kamniško-Savinjskim Alpama, nedaleko od gradske vreve. Pripada općini Cerklje na Gorenjskoj. Posjetiteljima nudi niz outdoor iskustava tijekom cijele godine.

Zimi se pretvara u pravi zimski raj s 30 km uređenih skijaških staza. One se prostiru na nadmorskoj visini od 1450 do 1971 metara. Ljeti postaje popularno izletište svih planinara i ljubitelja adrenalina. Šestu godinu zaredom također je nositelj titule Najbolje skijalište u Sloveniji prema izboru World Ski Awards.

Zbog povoljnog položaja skijaška sezona traje od kraja studenog do travnja. S obzirom na raznolik izbor staza, nema bojazni da i profesionalni skijaši i čisti početnici neće pronaći odgovarajuću stazu za sebe.

Ljeti Krvavec nudi aktivnosti poput: avanturističkog parka, adrenalinskih spustova brdskim kartingom i biciklima, spustova s ​​tubusima, tornja za penjanje, streljaštva i ostalih aktivnosti za sve uzraste. Izleti na susjedne vrhove dio su svakodnevice posjetitelja Krvavca, koji se ovoj iznimnoj planini uvijek rado vraćaju.

Dobrodošli su svi u stvaranju nezaboravnih uspomena iz Krvavca.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)