Skijaški raj u Istočnom Tirolu: posebna preporuka velikim i malim ljubiteljima zimskih sportova

Skijališta u Istočnom Tirolu, na južnoj strani Alpa, s bezbroj kilometara staza i visokom sigurnošću snijega, pozivaju na savršeno uživanje u zimskim sportovima, bez dugog čekanja na liftovima i gužvi na stazama. Skijanje na visokoj razini, uz odličan omjer cijene i usluge, zadovoljit će sve generacije i sve prohtjeve. Ovdje se posebno pazi na obitelj, koja može odsjesti u obiteljskom Dolomiten Residenz****s Sporthotelu Sillian ili u luksuznom Gradonna ****s Mountain Resortu.

Skijaška propusnica Ski)Hit otvara gostima vrata 8 top-skijališta u Istočnom Tirolu i Koruškoj. Djeca mlađa od 6 godina na svim Ski)Hit skijalištima skijaju besplatno, dok je za one iznad šest godina i tinejdžere do 18 godina osiguran, u austrijskim razmjerima jedinstven popust od 50%. Jedino roditelji i dvoje najstarije djece, mlađe od 18 godina, plaćaju skijašku propusnicu, dok je za svako sljedeće maloljetno dijete skijaška propusnica besplatna.

Prvi wellness hotel u Istočnom Tirolu, Dolomiten Residenz****s Sporthotel Sillian, pravo je mjesto za doživljaj gostoljubivosti Istočnog Tirola. Gostima su na raspolaganju studiji s odvojenim spavaćim sobama, junior apartmani s kombiniranim dvokrevetnim sobama ili premium apartmani. Oduševit će ih i wellness zona u sklopu hotela s novim spa prostorima za različite tretmane, zatvorenim dječjim bazenom i ekskluzivnom saunom. U cijenu noćenja uključeno je dnevno 12-satno čuvanje djece, kao i klub za tinejdžere 12+.

Luksuz na snijegu: Gradonna ****s Mountain Resort Châlets&Hotel predstavlja ostvarenje sna za sve ljubitelje zimskih sportova. Ovaj resort bez automobila nudi izravnu vezu sa skijalištem Großglockner Resort Kals-Matrei, višestruko nagrađivanim zbog raznovrsne ponude prilagođene obiteljima. Za najmlađe goste (iznad tri godine) dostupno je organizirano dnevno čuvanje u trajanju do dvanaest sati. Osim toga, gosti hotela Gradonna ****s uživat će i u izvrsnoj gastronomskoj ponudi. Šef kuhinje Michael Karl razmazit će ih moderno pripremljenim jelima, u kojima se rafinirani okusi Tirola sljubljuju s utjecajem mediteranske i azijske kuhinje. Smještaj je moguće rezervirati u vlastitoj luksuznoj  planinskoj kućici (châlet) ili u superior hotelu s 4 zvjezdice. Prostrana spa zona poziva na opuštanje uz ekskluzivne tretmane, privatne tečajeve joge i vlastitu kozmetičku liniju Magdalena’s. www.enjoy-osttirol.at        

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)