Doputovati u miru, imati krevet pored staze, bez gužve i čekanja: ovo doista postoji u Istočnom Tirolu, najsunčanijem kutku Tirola. U Sporthotelu Sillian Dolomiten Residenz **** gosti mogu opušteno započeti svoj odmor.

Boravak u hotelu Dolomiten Residenz **** Sporthotel Sillian, u istočnotirolskom Hochpustertalu, od samog je početka opuštajući. Hotel Dolomiten Residenz **** smješten je nasuprot vlastitom skijaškom centru Hochpustertal. Skijaške propusnice možete nabaviti u hotelu, a skijašku opremu u Sport Sunny dućanu, na dolinskoj postaji planinske željeznice. Dakle, ako svoj odmor započinjete ujutro u Münchenu, svoje prve užitke na snijegu imat ćete već prije podneva. Potpuno opušteno odvija se i zamjena skijaške staze za bazene. Prostrana rezidencija vitalnosti, Schloss Heinfels, hotela Dolomiten Residenz **** s 3000 m2 privlači svoje goste unutarnjim i vanjskim bazenima, saunama i različitim masažama, pakunzima, pilinzima i kupkama za downshifting. Kulinarska ponuda hotela Dolomiten Residenz **** pokazala se kao pravi praznik za nepce: od doručka od organski uzgojenih namirnica, preko poslijepodnevnog buffeta za sportaše, do večernjeg gurmanskog menija u 5 sljedova, na stol dolaze samo najbolje delicije.

Visinski položaj i nagib, na južnoj strani Visokih Tura, jamči snježni pokrivač kao i natprosječan broj sunčanih sati.

Skijaški centar Hochpustertal, osim vrlo širokih staza bez drveća za Carving i dva kondicijska spusta u dolinu, nudi doista sve. Čak i legendarne kombinirane spustove te zabavni park “in good shape”. Skijašku kartu možete kupiti odmah na recepciji hotela. Opremu za skijanje unajmit ćete u sportskoj trgovini preko puta. Već oko 8.30 gondola Thurntaler počinje s vožnjama, što znači da ništa ne stoji na putu ranojutarnjim zimskim radostima. Za dobru figuru na stazi i zimsku kondiciju u hotelu Dolomiten Residenz **** možete učiniti i nešto dodatno. Masaža uljem planinskog bora, odlazak u saunu ili parnu kupku, učinit će dobrobit vašem tijelu i duhu. To je ujedno i pripremni „balzam“ za cirkulaciju, dišni i imunološki sustav, kao i psihu. Savršeno zagrijavanje za zimsko doba.

Za ljubitelje ronjenja i opuštanja uz vodu, 3000 m2  u rezidenciji vitalnosti Schloss Heinfels, s unutarnjim i vanjskim bazenima, ima vrhunsku ponudu i u ovom segmentu. U novoj teretani na krovu, na raspolaganju vam je TechnoGym fitness oprema za vježbanje, a osim toga, tijelo možete oblikovati i uz dnevni sportski program s wellness trenerima. Za “regeneracijsku prehranu” zaduženi su buffet doručak s regionalnim delicijama, popodnevni buffet sa zalogajima za sportaše i gurmanska večera u pet sljedova, s talijanskim i istočnotirolskim specijalitetima.

U kuhinji, dobitnik nagrade “Bewusst Tirol” (“Svjesno Tirol”), stavlja naglasak na domaće i prirodne namirnice, a koriste se uglavnom svježi regionalni proizvodi s tržnice.

“Oživljavanje” tipične istočnotirolske kuhinje gostima pruža jedinstvena iskustva i podržava lokalnu poljoprivredu korištenjem domaćih proizvoda.

www.sporthotel-sillian.at

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)