Zimske radosti i uživanje u termama na sunčanoj, južnoj strani Alpa

Staze sa sigurnim snijegom, skijaške kolibe uređene u tradicionalnom stilu, klizanje na adventskom sajmu i najmoderniji svijet termi u Austriji otkrivaju vam čaroliju zimskog odmora u blizini Villacha i skijaških planina Gerlitzen Alpe i Dreiländereck, u sunčanom srcu Koruške.

Gerlitzen Alpe, sa svojih 18 liftova, 44 kilometra savršeno pripremljenih staza, 15 km ruta za nordijsko skijanje i dječjim snježnim parkom, pravi su zimski raj. Očekuju vas široki spustovi, jedna od najboljih škola skijanja u zemlji – u kojoj učitelji govore slovenski i hrvatski – i zajamčena gomila snijega, zahvaljujući najmodernijoj tehnici zasnježivanja.

Podjednako je lijepo i u obiteljskom skijalištu Dreiländereck kod Arnoldsteina, sa stazama za istinske skijaške šmekere, izvrsnim vučnicama i deset kilometara dugom stazom za skijaško trčanje. Ljubiteljima turnog skijanja i pješačenja po snijegu preporučamo Park prirode Dobratsch i Alpen Arenu, u kojoj se ljubitelji skijaškog trčanja mogu posvetiti svojoj strasti pod svjetlima reflektora. Čistu zimsku radost obećavaju i prirodna sanjkališta i klizališta u regiji.

Za trenutke opuštanje pobrinut će se koruške terme Warmbad-Villach, najmodernije terme u Austriji, kao i villaški adventski sajam, s klizalištem u pravoj zimskoj atmosferi i tradicionalnim adventskim kućicama.

Više o Villachu i njegovoj okolici saznajte na www.visitvillach.at

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)