Kroz školu skijanja SKI TEAMA CMROK prošle su tisuće skijaša, a zadovoljne generacije se već godinama vraćaju na ovo obiteljsko skijalište

Kao i svake godine, SKI TEAM CMROK organizira školu skijanja za početnike i napredne skijaše. Škola se organizira za najmlađe polaznike starosti od 6 godina pa do odraslih skijaša, bez obzira na dob i spol. Škola skijanja provodi se na skijalištu Kreischberg/St. Lorenzen ob Murau u Austriji. Predviđeni termini su od 31. prosinca 2023. do 5. siječnja 2024., od 7. siječnja 2024. do 12. siječnja 2024. te u terminu od 18. veljače 2024. do 23. veljače 2024. U školi s djecom rade licencirani učitelji skijanja, provjereni pedagozi s dugogodišnjim skijaškim iskustvom. Rad s učiteljima odvija se cijeli dan s početkom u 9.30 sati i završetkom u 15.30 sati. Pauza za ručak je od 12.00 do 13.00 sati kada su polaznici s roditeljima. Sama škola obuhvaća 30 sati rada s učiteljem u grupama od 5 do 9 polaznika. Prosječni broj polaznika u prethodnim godinama škole bio je između 6 i 7 polaznika po grupi.

Od ove godine SKI TEAM CMROK organizira i skijaški vrtić za djecu od 3 do 5 godina u kojem će za mališane, uz skijanje, biti organizirane i dodatne animacijske aktivnosti na otvorenom i u zatvorenom prostoru. To će omogućiti roditeljima slobodno vrijeme i uživanje u vlastitim zimskim aktivnostima.

Više detalja potražite na našem web stranici SKI TEAMA CMROK.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)