Dorf SCHÖNLEITN je selo s udobnošću hotela. Nalazi se samo nekoliko minuta od jezera Faaker See i nudi odmor između planina i jezera. Savršeno je za obitelji i aktivne skijaše.

S ljubavlju obnovljene seoske kuće imaju svoj iskonski austrijski šarm. Boravak u udobnim apartmanima koji savršeno kombiniraju tradiciju i suvremeni stil, istinsko je iskustvo.

Dječji klub, klub za tinejdžere, vođene pješačke ture, Naturel SPA s različitim saunama i velikim vanjskim bazenom, šarmantna seoska trgovina i personalizirani catering iskustvo je za sve ukuse. Gastronomska ponuda bazirana je na lokalnim i svježim proizvodima. Uživajte u blagoj zimi daleko od vreve skijaških staza u ugodnom selu i doživite zimu iz potpuno nove perspektive.

Brojne aktivnosti

Čekaju vas šetnje s krpljama i bakljama, beskrajne skijaške ture, klizanje na jezeru Aichwaldsee, raznovrstan program prilagođen gostima svih uzrasta, razne vrste aktivnosti, kao i besplatan skijaški prijevoz do okolnih skijališta Dreiländereck &; Gerlitzen Alpe.

Važno je znati – skijaška oprema se može unajmiti u samom mjestu Dorf SCHÖNLEITN, a za djecu do 14 godina skijaška karta na skijalištu Dreiländereck je besplatna od 7. siječnja 2024. do kraja sezone!

Zimska bajka s cijelom obitelji može biti i vaša!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)