Kranjska Gora je pravi Alpski biser, koji se nalazi na sjeverozapadu Slovenije u Julijskim Alpama na granici s Italijom i Austrijom

Veličanstveni vrhovi Julijskih Alpa i prekrasna priroda koja se proteže od Mojstrane do Rateča te skijaške staze i staze za skijaško trčanje, privlače izletnike, skijaše, obitelji i sve one željne adrenalinskih aktivnosti.

Skijaške staze u Kranjskoj Gori imaju najdužu tradiciju i povijest  na području Slovenije. Sama lokacija Kranjske Gore veoma je  pristupačna jer se nalazi u blizini međunarodnih puteva, a udaljena  je manje od 2 sata vožnje od Zagreba, Pule i Rijeke. 18 Skijaških staza različitih tehničkih zahtjevnosti ima idealnu poziciju jer je njihova najniža točka na 813 metara nadmorske visine, a najviša na 1215 metara. Staze se rasprostiru na obroncima od Vitranca do Kranjske Gore i Planice.

Sustav od 6 sedežnica i 13 vučnica odvest će vas na stazu iz snova. Staze su pogodne za sve razine skijaških vještina. Početnici i rekreativni skijaši uživat će na padinama i stazama Kranjske Gore, dok su staze na Podkorenu namijenjene zahtjevnijim skijašima. Pored dnevnog skijanja Kranjska Gora nudi i noćno skijanje na osvijetljenim skijaškim stazama.

Jedna od najvećih prednosti kranjsko-gorskih skijališta je da se između vašeg hotela i skijališta nalazi Snježna plaža gdje možete uživati u dobroj hrani, ugrijati se kuhanim vinom ili čajem s prekrasnim pogledom na skijaške staze i vrhove planina.

Naravno, važno je i to da skijaški početnici  mogu stati na skije uz pomoć izvrsnih škola skijanja i učitelja na hrvatskom jeziku, a skijaška oprema se može iznajmiti po povoljnim cijenama.

Po cijeloj Gornjesavkoj dolini su uređene staze za skijaško trčanje.

Smještaj

Hit Alpinea je najveći ponuđač smještaja u Kranjskoj Gori. Pored Hotela Kompas, Hotela Ramada Resort i Hotela Ramada Hotel & suietes, Hit Alpinea nudi i smještaj u tri apartmanima Vitranc.  Pored ukusne  domaće hrane u ugostiteljskim objektima  Hit Alpine možete uživati i u wellness i kozmetičkim uslugama u dva wellness centra.

Wellness odmor

Svima željnima relaksirajućeg odmora ili opuštanja nakon skijanja, Kranjska Gora je idealna destinacija, a bazeni Wellness centra Aqua Larix pružaju totalnu relaksaciju na više od 400 m2 bazenskih površina s prekrasnim pogledom na okolne planine i skijaške staze. Wellness centar Aqua Larix nudi mogućnost korištenja Svijeta sauna, a vašemu će tijelu dobro doći neka od masaža koje su vam na raspolaganju. www.hit-alpinea.si

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)