Najbliže austrijsko skijalište Nassfeld omiljena je skijaška destinacija mnogim Hrvatima. Mnogi prakticiraju i vikend izlete da bi uživali u snježnim padinama i svom omiljenom sportu

Skijalište Nassfeld u Koruškoj nudi obilje sunca i zabave na 110 kilometara savršeno uređenih skijaških staza i zbog toga spada među 10 najboljih austrijskih skijališta. Ako vas veseli dva puta skijati na istoj stazi – možete. Ali i ne morate. Na skijalištu Nassfeld možete uvijek odabrati neku novu stazu. Do odličnih skijaških staza vodi vas 30 modernih žičara i vučnica. Ako ogladnite, možete pojesti i pri tom se ugrijati u jednom od 25 restorana i kuća na stazi. Od regionalnih delicija do mediteranskih poslastica – izbor je na vama. Naravno, tu je i nezaobilazni Après-Ski!

Snijeg i sunce

U Nassfeldu se ne morate bojati da neće biti snijega. Prosjek je 7-8 metara snježnog pokrivača, no ako bijele padaline ipak izostanu, za neometano skijanje će se pobrinuti 460 topova za zasnježivanje. I sunca ovdje ima u izobilju, pa nikako ne zaboravite sunčane naočale i kremu za sunčanje koja je itekako korisna na visinama. Od Italije vas u Nassfeldu dijeli samo jedna vožnja vučnicom, tako da ćete ovdje uz austrijsku udobnost uživati i u talijanskoj ležernosti, što je, složit ćete se – idealna kombinacija.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)